Lediga jobb som sjuksköterska dagtid

Ett arbete som sjuksköterska innebär många gånger arbete under obekväma arbetstider såsom helger och nätter. På Big Care är vi därför mycket glada att kunna erbjuda lediga sjuksköterskejobb under dagtid!Fördelar med att hyra sjuksköterska

Att inom vården kunna erbjuda kompetent personal är livsviktigt för patienterna som söker sig till inrättningen. För såväl privata som kommunala aktörer kan det däremot vara en utmaning att hitta duktiga sjuksköterskor. Speciellt då behovet av dem kan komma plötsligt. Vi tänkte därför dela med oss av fördelarna med att hyra sjuksköterskor, samt berätta mer om hur vi på Big Care kan hjälpa er med detta!

Lediga jobb som sjuksköterska privat

Ett arbete inom vården kan innebära att du arbetar inom såväl kommunal-, landsting-, stat- och privat sektor. Under senare år har efterfrågan på sjuksköterskejobb inom den privata sektorn ökat, varpå vi på Big Care är glada att kunna erbjuda många lediga tjänster som möter dessa krav!Lediga jobb i Stockholm som sjuksköterska

Stockholm är den stad som har allra flest arbetande sjuksköterskor. Både när det kommer till kommunal-, landsting, stat- och privat sektor. Med anledning av detta kan konkurrensen om jobben, åtminstone de mest eftertraktade, ibland vara hög. Som tur är erbjuder vi på Big Care alltid lediga sjuksköterskejobb i Stockholm.

Skillnaden mellan fast – och vårdbemannad undersköterska

Skillnaderna mellan att vara fast – eller bemanningsanställd är stora, åtminstone när du väljer oss. Oavsett expertis får du nämligen själv friheten att anpassa ditt arbete efter dina behov.Fördelar med att vara sjuksköterska på bemanningsföretag

Som legitimerad sjuksköterska har du möjlighet att arbeta inom en mängd olika sektorer. Mer exakt inom kommun-, landsting-, stat- eller privat sektor. Något som blir allt vanligare är att man väljer det sistnämnda alternativet och därigenom arbetar som sjuksköterska på ett bemanningsföretag. Vi tänkte därför berätta mer om vad detta innebär samt vilka fördelar det medför.

Så hittar du ditt nästa jobb inom SSK

Att arbeta inom sjukvården är mycket givande då man får hjälpa människor i livets alla skeden. Arbetsförhållandena inom vård och omsorg kan däremot vara tuffa samtidigt som allt fler sjuksköterskor börjat uttrycka en frustration över att arbetsuppgifterna blir mer och mer administrativa istället för praktiska. Något som vi på Big Care vill förändra. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du hittar ditt nästa jobb inom SSK!

Vad gör en sjuksköterska?

Att arbeta som sjuksköterska innebär att uppgifterna genomsyras av omvårdnad. Men vad gör man egentligen på daglig basis? I denna artikel kan du läsa mer om de arbetsuppgifter som är vanligt förekommande för sjuksköterskor. Hur är det att jobba som sjuksköterska?

Ett arbete inom sjukvården – exempelvis som sjuksköterska – innebär att du får möjlighet att hjälpa människor i livets alla skeden. Med andra ord ett väldigt givande uppdrag. Men vad innebär det egentligen mer konkret? Vilka uppgifter, förmåner och utmaningar kan du förvänta dig som sjuksköterska? I denna artikel ger vi dig svaret.


Vi hjälper dig att hitta ditt nästa vårdjobb

Att arbeta inom vården är väldigt givande. Många gånger kan det däremot vara utmanande att hitta ett jobb med som erbjuder den flexibilitet och konkurrenskraftiga lön man förtjänar. Något vi på Big Care vill förändra på. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta ditt nästa vårdjobb!


Sjuksköterska och söker jobb? Vi hjälper dig!

Att arbeta inom sjukvården är mycket givande. Det kan däremot vara utmanande att hitta ett vårdjobb som ger dig möjligheten att utveckla sjukvården på dina villkor. Något som vi på Big Care vill förändra.Bemanningsföretag för sjuksköterskor

Big Care – ett schysst bemanningsföretag för sjuksköterskor! Genom att arbeta som sjuksköterska gör du en mycket viktig insats för den svenska sjukvården. Det är däremot inte alltid man får den uppskattning man förtjänar. Något som vi på Big Care vill ändra på. Låt oss berätta mer om hur vi arbetar för att vara ett attraktivare bemanningsföretag för sjuksköterskor!

Lön för en sjuksköterska

För att kunna bli sjuksköterska måste du genomgå en tre år lång universitetsutbildning vid sjuksköterskeprogrammet. Efter studierna får du möjlighet att göra ett livsviktigt arbete.

Ett arbete där du får hjälpa andra människor och även rädda liv. Trots detta är lönen förhållandevis låg i jämförelse med andra yrken som går att få efter en treårig utbildning.

Vikten av en säker läkemedelshantering

Som sjuksköterska är du tvungen att genomföra en mängd olika arbetsuppgifter, varav hantering och utdelning av läkemedel är en av dem. Att detta sker enligt rutin är mycket viktigt för att uppnå en säker läkemedelshantering.