Vikten av trygg vård

Både privata och kommunala vårdaktörer strävar alltid efter att erbjuda en trygg vård. Det är den mest essentiella delen av deras arbete. Många gånger kan det däremot vara svårt att hitta kompetent personal i form av b.la. sjuksköterskor. Inte minst då behovet av dem kan komma mycket hastigt.

Denna utmaning som många inrättningar ställs inför, riskerar att fallera löftet om en trygg vård. Som tur är finns det en lösning på problemet – att hyra sjuksköterskor!

Big Care – ditt bemanningsföretag för sjuksköterskor

På Big Care strävar vi alltid efter att vara det självklara valet för dig som söker personal inom vård och omsorg. Detta gör vi genom att erbjuda skräddarsydda tjänster av högsta kvalitet. Oavsett behov ser vi till att du snabbt och tryggt kan hyra in kvalificerad personal i form av b.la. sjuksköterskor.

För att kunna erbjuda kompetent personal ställer vi höga anspråk under rekryteringsprocessen. Vi börjar alltid med att formulera en tydlig kravprofil som b.la. innehåller utbildnings-, medicinska och andra relevanta krav. Därefter handplockar vi kandidater för en djupgående intervju, kontroll av referens(er) samt anställningsintervju.

Många gånger innehåller däremot vår personalbank tillgängliga sjuksköterskor som matchar era behov och vår kravprofil. På så sätt kan ni ännu snabbare och enklare tillgå kompetent personal.

Kvalitetspolicy för din trygghet

Ytterligare en fördel med att hyra sjuksköterskor via oss, är att vi erbjuder en kvalitetspolicy som innebär:

  • Att vi alltid ger er snabba leveransbesked
  • Att vi alltid säkerställer att kandidaten har efterfrågad kompetens
  • Att vi alltid strävar efter kontinuitet
  • Att vi alltid uppträder positivt och kommunikativt
  • Att vi alltid erbjuder er en nöjd kund-garanti


Skulle mot förmodan någon sjuksköterska inte fungera som tänkt i er verksamhet ser vi till att detta åtgärdas omgående. Våra ambitioner är att upprätthålla en hög kvalitet i vårt arbete för en tryggare och bättre vård.

Vad säger våra kunder och medarbetare?

Södertälje, 2017 ”Big Care har en stabil ledning och de har en snabb återkoppling till kunden.”

Josephine Mbemba, Stockholm 2016 ”Big Care är mycket lätta att ha att göra med och hjälper till där det behövs! De är duktiga på att matcha rätt konsult till rätt arbetsplats, vilket skapar en trygg anställning för alla parter.”

Sharam Parvin, Solna 2016 ”Big Care är lätta att samarbeta med, har en positiv inställning och högt i tak. Det märks i allt de gör.”