Lediga sjuksköterskejobb inom privata sektorn

Som jobbsökande har du kanske svårt att hitta intressanta jobb som passar just dig och din livssituation.

För oss spelar det däremot ingen roll var du bor, vi har jobberbjudanden över hela Sverige. Eftersom vi finns tillgängliga överallt kan du dessutom känna stor trygghet även om du önskar att förflytta dig till annan ort!

Om du ändå inte tycks hitta det jobb som passar dina behov just nu –  hör av dig till oss!

Större fokus på det du faktiskt vill göra?

Att jobba som vårdbemannad sjuksköterska (eller annat) hos oss innebär att du kan fokusera mer på det livsviktiga arbete som du brinner för och lägga mindre tid på de administrativa uppgifterna.

Vi erbjuder nämligen större möjligheter att utveckla sjukvården på just dina villkor genom spännande och givande arbetsuppgifter som du gillar. Självklart inom den mängd olika yrkesroller som vården erbjuder.

Välj de arbetstillfällen som passar dig

Kanske söker du jobb för en kortare period, eller så önskar du att få jobba lite då och då. Dessa önskemål kan vara svåra att få till hos andra arbetsgivare.

Vi tycker däremot att dina behov är viktiga och har därför anpassat våra lösningar efter dina önskemål. Hos oss får du därför själv bestämma vilka arbetstillfällen som passar just dig.

Vi vill helt enkelt vara det självklara valet för dig. Därför är vi en flexibel arbetsgivare som lyssnar på dina önskemål, både vad gäller geografiska lägen och arbetsupplägg.

Lön som matchar din arbetsinsats

Självklart ska du känna att din livsviktiga arbetsinsats återspeglas i ditt lönekuvert. Vi är dock medvetna om att många som är anställda inom vården inte har den känslan.

Därför erbjuder vi inte bara konkurrenskraftiga löner som verkligen gör skillnad utan ger också möjlighet till snabba löneutbetalningar. Exempelvis kan du som anställd hos oss välja att få betalt varje vecka istället för i slutet av varje månad – vilket självfallet inte påverkar dig på något annat sätt än att du har pengarna i handen när du behöver dem.

Din erfarenhet, kompetens och expertis är nämligen mycket mer värd än bara ”en klapp på axeln”.